Verhuur Terrasreiniger

Maak uw terrassen weer als nieuw!
Huur nu de Bona PowerScrubber, compleet met onze krachtige Deep Clean Solution, voor een diepgaande reiniging die het verschil maakt.
Met onze geavanceerde technologie en professionele reinigingsmiddelen kunt u moeiteloos hardnekkig vuil, vlekken en algen verwijderen, waardoor uw houten terrassen weer stralen.

Onze Deep Clean Solution is speciaal ontworpen om vuil diep te reinigen zonder schade aan te richten aan uw terras. Het resultaat? Een prachtig gereinigd oppervlak dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook beschermd is tegen toekomstige vervuiling.

Wacht niet langer! Huur vandaag nog de Bona PowerScrubber met Deep Clean Solution en geniet snel weer van een frisse, schone buitenruimte waar u trots op kunt zijn.

Bona PowerScrubber 2.0

Professionele, Diepe Reiniging


Krachtige schrob-zuigmachine voor het diepe reinigen van de meeste binnenvloeren en terrasvloeren buiten.

Het staat garant voor de meest effectieve dieptereiniging en combineert ongekende veelzijdigheid met gebruiksgemak. De contra-roterende borstels zorgen voor effectieve reiniging en het compacte maar krachtige ontwerp levert hogere prestaties dan andere type autoscrubbers. Het is ergonomisch in gebruik, eenvoudig in te stellen en handig te transporteren. Te gebruiken met Bona Deep Clean Solution. ZEER GESCHIKT VOOR: verouderde houten vloeren. Als je die gaat schuren dan raakt het effect verloren. Daarom is een opknapbeurt voor dat soort vloeren met de Bona PowerScrubber zeer interessant!


Huurprijzen incl. btw:

Dag:                       35 euro

Extra dag:             20 euro

Weekend:             50 euro

Week:                  100 euro

Maand:                350 euro